måndag 2 april 2012

Drömmen om hus...

Det är med hus är en klurig fråga. Vilken typ, hur stort, med eller utan tomt, radhus, friliggande villa, lägenhet med uteplats. Valen är många och lite oavsett vilket val vi gör så blir det dyrt att köpa hus i Göteborg.

Dessutom måste ju bankkontot innehålla en rejäl slant för att ens överväga detta med hus. Men drömmen om att ha ett stort kök, ett rum stort nog att kunna ha både dator och symaskin uppställt i, samt rum till alla barnen lär ju leva vidare tills dess att den kanske blir sann. Vi får se, var sak har sin tid...

Nu har jag gjort mer än hälften av praktikterminen och jag börjar ladda inför en ledig sommar. Det ska bli SÅ skönt. Kanske att jag jobbar lite i Juni, men mestadels blir det ledighet. Gött, gött i gött gött! :)

Men April och Maj består nu av praktik, lediga dagar och studiebesök på intressanta ställen... Utöver det ska det också planeras inför ett lajv i Maj, barnen ska med så jag måste sy lite kläder. Sen är det ju tänkande inför Barnens Bagahus under Kungahälla medeltidsfestival, det ska förberedas inför Kreta-resan, och hinnas med att tränas lite då och då. Det är som vanligt ganska fullt upp... :) Precis som jag vill ha det!

1 kommentar:

  1. Vi hade ju turet med att hyra hus=) det är väldigt bra, så slipper man dem stora kostnaderna... kanske e nåt att fundera på ?

    kram Sabina

    SvaraRadera